DUGER.SE

Välkommen till duger.se – en DIY-portal för tjejer, kvinnor och alla andra som gärna vill göra saker för egen maskin och som vet att de mer än bara duger och som i så stor utsträckning klarar vardagen utan en hjälp från olka hantverkare som målare, rörmokare, elektriker, och så vidare. 

Här hittar du tips kring allt från hur du renoverar möbler och bygger ett växthus till hur du gör egna naturliga städprodukter eller varför inte en ansiktsmask för att skämma bort dig själv lite extra. Bara för att ta några exempel. Här kommer några till: fixa en perfekt flyttstädning på ett par timmar, ta hand om (i princip) hela er badrumsrenovering på egen hand. 

Det här är sidan för dig som vet att du kan mer själv än vad de flesta kanske tror och gärna provar på något nytt. Med våra tips - du hittar dem i bloggen - får du modet och kunskaperna som du behöver! 

Vi tar ut svängarna!

Vi är definitivt inte rädda för att ta ut svängarna och tänka riktigt stort, eller brett, eller smalt, eller djärvt. Får vi en galen tanke, som till exempel: kan man utföra en hårtransplantation hemma i badrummet? - ja, då tar vi reda på det.

Nu var detta ett ganska urflippat exempel, och vi rekommenderar ingen att ge sig på detta, men det är lite så vi tänker - man vet inte vad man klarar av förrän man testat! Dessutom lär man sig mycket av sina misslyckanden! Visserligen en gammal klyscha, men vi tycker att det ligger en hel del i den.

Som nämnts vänder vi oss första hand till tjejer men alla är förstås välkomna att läsa våra texter och utnyttja våra tips inom diverse områden. Man ska ju inte känna att man inte duger bara för att man är kille, eller hur. =). Här är alla välkomna!

Vi gör det tillsammans!

Hör gärna av dig om det är något speciellt du tycker att vi borde skriva om eller om du har någon fundering kring något av det vi redan skrivit. Vi är alltid nyfikna och vill utvecklas tillsammans med våra läsare -  det är så vi får till en levande sajt som kan bidra med både nytta och nöje i vardagen.