2013/04/08

Återbrukad plast

 

Jag har en stor låda fullproppad med plastpåsar. Och ett fåtal ark som låg färdigfusade. De har jag börjat sy utav nu. De här börserna ni vet. Mina minsta dragkedjor har gått åt, så den här gången blir de i lite större format, och lite olika. Jag tänker att de kan användas som sminkväska, pennfack, pengabörs och till att samla annat löst som alltid ligger i botten på väskan: småmynt, läppcerat, hårsnoddar.

Nu hoppas jag att den stora inspirationen ska infinna sig, eller att motivationen ska bli så stark, att jag fusar några fler ark till fler börser, men det är faktiskt pilligare än man kan tro så det tar emot lite att börja. (Senast så var det min fantastiska man som ställde sig i plastångorna vid strykjärnet!) Heja mig!

Skriv ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *