Behandling med botox i Göteborg

Vanligt är att man injicerar botox i pannan för att få bort den berömda bekymmersrynkan. Men det finns även behandlingar med botox i Göteborg för dem som lider av huvudvärk väldigt ofta.

Marita hade haft huvudvärk en längre tid och visste snart inte vart hon skulle ta vägen. Huvudvärkstabletterna hjälpte inte och numera hade även smärta i nacke och axlar lagts till besvären. En dag när hon under lunchen tog en promenad passerade hon en klinik som gjorde behandlingar med botox i Göteborg. Hon blev nyfiken och bestämde sig för att senare googla på företaget eftersom hon funderat en del på att få bort bekymmersrynkan.

Kliniken hade botox som hjälpte

Den slagningen hade gjort att hon nu satt där i väntrummet. Hon skulle på en konsultation. Under denna konsultation berättade hon vad hon ville ha gjort och kom av någon anledning in på sin huvudvärk. Läkaren kände på hennes nacke och hals. Efter en liten stunds klämmande sa hon att Marita var väldigt spänd i käkmusklerna. Brukade hon gnissla tänder eller bita ihop mycket? Läkaren trodde att hennes huvudvärk kunde komma från spänningar hon samlat på sig. Att axlar och nacke nu börjat göra ont kunde bero på att spänningarna fortplantades.

Genom att göra en botoxbehandling kunde de få bort smärtan, men det var samtidigt viktigt att hon lade till lite mindfulnessövningar under sin dag. Marita tackade ja till att få en sån behandling. Tack vare den blev hon även medveten om sin stressiga vardag och kunde förebygga framtida problem på ett effektivt sätt.

16 Dec 2021