Gillar du det du ser i spegeln?

Känner du att det finns saker som skulle kunna bli ännu bättre? Är du rädd för operationer och knivar? Finns det ett motstånd mot att göra kirurgiska ingrepp? Det finns lösningar även för dig.

Vill du strama upp dina drag och lyfta fram det vackra hos dig själv utan att lägga dig under kniven? Trådlyft är ett ansiktslyft utan kniv. En icke kirurgisk metod, som föryngrar helt enkelt. Man uppnår ett naturligt resultat utan den smärta och långa återhämtning som kirurgi innebär. Metoden anses som relativt riskfri och man är åter i vardagen betydligt snabbare än vid kirurgi. Trådlyft innebär att man stramar upp och ökar hudens elasticitet. Metoderna som används kallas Ultra V och Soft lift. Trådarna som används är så kallade PDO- trådar som är nedbrytbara. Där de bryts ner ökar produktionen av kollagen och elastin, och hudens vävnad stimuleras.

Vad kan man göra för lyft?

Vanliga ingrepp är att lyfta delar av ansiktet som man upplever sjunkit ner något. Då får man tydligare kindben och käklinjen stramas åt. Även runt ögonen kan trådlyft användas för att få bort påsar eller insjunkningar under ögonen. Runt näsan kan så kallade nasolabiala veck behandlas, så att ansiktet framstår som slätare. Metoden är inte så hårdhänt som kirurgiska ingrepp, vilket också gör att resultatet ser naturligare ut. Man kan oftast inte se exakt vad som är gjort, bara att det är slätare och stramare. Med andra ord föryngrad och enligt många vackrare. Framför allt stämmer spegelbilden bättre med hur man känner sig.

21 Dec 2020