När du funderar på rumplyft

Funderar du på att göra ett rumplyft? Säkert är det många som inte är nöjda med sin rumpa som gärna skulla vilja göra ett rumplyft. Det är lite osäkert var hela trenden med en snygg rumpa kommer från. För 20-30 år sedan var det inte just rumporna som var i fokus, direkt. Då var det helt klart brösten, men numera verkar var och varannan vara helt fokuserade just på hur rumpan ser ut. Hur kommer det sig?

Jennifer Lopez och Kim Kardashian

Det började väl med en och annan skönhet som visade sig ha en riktigt snygg rumpa, om det inte var Jennifer Lopez, och nu senaste Kim Kardashian som har båda uppvisat perfekt "uppstudsiga rumpor". Det vill säga, både breda och utåtstående rumpor och till det en smal getingmidja. Sedan de blev filmstjärnor (Jennifer Lopez), eller influencers (Kim Kardashian) har alltfler velat ha liknande rumpor som de har. Nu är det ju inte riktigt alla som har det, och har man inte det, bör man väl åstadkomma en sådan. Man ser många tjejer på landets gym som gör allt för att träna sig till en stor rumpa. Det är inte någon dum idé. Det man inte har, bör man, om man kan, träna sig till. Det finns övningar som kan åstadkomma stora rumpmuskler. Men vad gör man om man tränar och tränar och det ändå inte blir den där snygga utåtstående rumpan?

Plastikoperation för snyggare rumpa

Det går alldeles utmärkt att operera sig för att få just en sådan rumpa som man önskar sig. Det finns några olika varianter av plastikoperation som man kan ta till. Den ena är att flytta fett som kanske finns på ens kropp där man inte vill ha den, till rumpan (där man vill ha det). Den metoden är egentligen det mest "naturliga" sättet att operera sig för en större rumpa. Dessutom får man bort allt fett där man inte vill ha det. Den andra metoden är att operera in silikon i rumpan. Vid båda ingreppen söver man ner den som ska få ett rumplyft. Och operationen kan ta kring två timmar.

Bästa början välja skönhetsklinik

Det allra bästa som man kan göra, om man funderar på ett rumplyft, är att väldigt noga kontrollera de skönhetskliniker som man funderar på att anlita. Börja med att googla: "rumplyft Stockholm" eller "rumplyft Göteborg" eller den stad där du bor. Genom att göra så får du flera förslag på kliniker som ebjuder just rumplyft. Sedan är det mycket viktigt att läsa på allt som du bara kan om kliniken. Kontrollera om de som säger sig vara läkare, sjuksköterskor verkligen är det. En del kan ljuga om sådana saker. Se till så att de använder sig av bästa tänkbara material. Det är ju din kropp det handlar om och ingen annan kommer att bry sig om din kropp såsom du kan det. Lycka till!

5 Jun 2019