Vi listar nageltrender för i vår

Har du någon gång fått en nagelbehandling? Ska du på någon särskild fest? Eller vill du bli särskilt fin på din Stora dag? När man ska stå inför alla, släkten, vänner, partnerns släkt och vänner, och lova varandra trohet och kärlek, då vill man vara så fin man bara kan bli. Då vill man allt ska sitta som en smäck; klänning, kostym, håret, naglar och skor – allt ska vara perfekt.

Man kan vilja få snygga naglar bara till vardags också. Naglar och nagellack har blivit den nya accessoaren, det visste du eller hur? När det kommer till naglar, ser vi ganska olika trender i vår.

1. Metallic – vi ser många färger som går i skimrande metallic, såsom silver och guld. Det allra senaste är hologram och holografiskt lack på naglarna.

2. Mönster med hjälp av utebliven nagellack. Detta är lite ovanligt, när vi låter bli att måla vissa delar av nageln, antingen nära nagelbanden, eller på spetsen av nageln. Du kan lämna en cirkel i mitten som inte målas, dra ränder över nageln som inte blir målad. 

3. Blått – vi ser många blå nyanser inom nagellacket i vår. Det är inne med alla nyanser inom blått; pastellblått, koboltblått, kleinblått, marin och så vidare. Allt som är blått är inne.

4. Utsmyckningar – vi lägger på vackra stenar och paljetter på naglarna, allt för att de ska se så party-aktiga ut som det bara är möjligt.

5. Neon, den ultimata festfärgen är i neon. Vi ser rosa, organge i neon

Vi ser också fler naglar som har minst två olika färger. Då kan du behöva en smal pensel för ditt nagellack. Det senaste i nagellackstrender är att ha kända märken på naglarna, som Chanel, Polo, Hilfiger och så vidare. Vill du inte lägga naglarna själv kan du alltid gå till en salong som gör dina naglar. Bor du i Stockholm och natursköna Värmdö, kan du alltid gå till denna nagelsalong. Bor du någon annanstans kan du googla naglar och sedan skriva in orten där du bor i sökfältet.

8 Apr 2018