Så kan företagsmassage öka produktiviteten i Stockholm

Företagsmassage räddar värkande ryggar på ert kontor i Stockholm. Och höjer dessutom arbetstempot. Avslappnad är nämligen inte alls synonymt med långsam.

Värkande nackar och ryggar gör ingen kontorsarbetare glad. Inte heller har det någon positiv effekt på arbetet. Det finns nämligen inget värre än att ha ont. Efter ett längre stunds värk slutar hela hjärnan att fungera. Och då får man som bekant inte ett jota gjort, hur nära deadline och leverans ni än är på kontoret.

Och hur mycket du än investerat i ergonomiska kontorsstolar till din personal, kan du vara säker på att ryggar och nackar tar stryk ändå. Arbetsdagar är långa, och människokroppen är inte gjord för att sitta stilla åtta timmar om dagen. Ändå måste kontorsjobbet utföras. Lösningen kan vara att boka in företagsmassage.

Företagsmassage får fart på firman

Många massagekliniker utför massage på företag i Stockholm, i företagens egna lokaler. Du behöver alltså inte oroa dig för att dina medarbetare måste åka över halva stan på arbetstid för att få sina 45 minuters massage. Avsätt ett konferensrum en dag i veckan till er företagsmassör, och låt personalen boka in sig på hans eller hennes schema.

Även med ett pressat tidsschema på kontoret ska du se till att bereda plats för den här typen av friskvård. Det är nämligen när en människa är avslappnad som den presterar bäst när det kommer till att utföra stressande uppgifter. Du kanske tror att avslappnad är synonym med långsam, men så är alltså inte fallet.

2 Jun 2022